Photopia i Hamborg

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Photopia er en 4-dages festival i Hamborg for den digitale fotografi, festivallen er fra den 21. - 24 september.

Under motivet "Del din vision" bliver PHOTOPIA Hamburg årligt festivaloplevelse for alle, hvis forretning, hobby eller lidenskab er fotografering eller video. Efter den vellykkede begivenhed i efteråret 2022 med over 10.000 gæster på Hamborg Messeområde, åbner den tredje PHOTOPIA sine døre fra den 21. til 24. september 2023. Som et mødested for industri, brancherepræsentanter, indholdsproducenter og publikum gør PHOTOPIA Hansestaden til centrum for den begejstrede billedbehandlingsverden i fire dage.

Farverig, futuristisk og "instagram-værdig"

En helt ny messeoplevelse garanteres med det iøjnefaldende halldesign i industriel design. Ved hjælp af en installation af 350 skibscontainere omdanner PHOTOPIA's arrangører messehallerne til en futuristisk metropol med spektakulære fotomotiver på en 20.000 kvadratmeter stor flade. Modefotografen Ellen von Unwerth og den britiske stjernefotograf Rankin, præger iscenesættelsen betydeligt med deres storslåede, farverige værker.

PHOTOPIA er også en publikumsmagnet, hvor den begejstrede foto- og videofællesskab samles fra fredag til søndag. Det forskelligartede program tilbyder fagfolk, hobbyfotografer, indholdsproducenter og YouTube-brugere masser af inspiration og forskellige formater til udveksling, møder og netværk. Inden for rammerne af PHOTOPIA Academy inviterer workshops og photowalks deltagerne til at lære nye teknikker og fremme deres egen kreativitet. På to scener præsenterer festivalen et lineup med "hvem er hvem" inden for fotografi, videografi, kunst og sociale medier.

De førsteklasses udstillinger og installationer, iscenesat i containere på messeområdet og som kunst i det offentlige rum, er endnu et kendetegn ved PHOTOPIA. Den kunstneriske oplevelse afrundes med live-fotosessions, prisoverrækkelser, danseoptrædener og legendariske festivalpartier.

Blandingen af møder, kreative impulser og innovative live-formater i en imponerende container-atmosfære gør besøget på PHOTOPIA Hamburg til en enestående oplevelse og skaber rammen for fire inspirerende dage.

Åbningstider:
Torsdag 10 til 18 (for fagpublikum*)
Fredag og lørdag 10 til 18 og søndag 10 til 16

Billetter kan købes i online billetbutikken til den normale pris på 25 euro, reduceret til 15 euro (elever, studerende, seniorer, personer med handicap). Indgangen er gratis for børn og unge op til og med 15 år. Hvis man tilmelder sig deres nyhedsbrev, så er billetprisen også 15 euro.

Mere information på www.photopia-hamburg.com.

Vi er nogle fotografer fra det sønderjyske som kører til Hamborg om fredagen, vi kører fra banegården i Flensborg kl. 9.15. Vi kører på gruppebillet så prisen bliver meget rimelig. Hvis der nogle SDF fotografer, der vil med kan de koble sig på vores tur. Kontakt webmaster@sdf.dk for det praktiske.

 

 

aarbog

 Selskabet har en stak årbøger til salg. For at se mere, klik her

        

Vigtige datoer

Ingen begivenheder