Lowepro lancerer to nye fotorygsække

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv

Photo Active er navnet på Lowepros nye fotorygsække, som kan klare det meste for de fleste. Med en alsidig indretning kan de let tilpasses forskellige typer af udstyr. Uanset om du tager en tur i byen eller på bjergvandring, passer Photo Active perfekt. Photo Active kommer i to størrelser - BP 200 AW og BP 300 AW.

Læs mere: Lowepro lancerer to nye fotorygsække

GorillaPod-familien bliver forøget

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv

Joby lancerer en ny serie, GorillaPod 3K Pro, til sit allerede populære sortiment af GorillaPods, der er en serie skabt til professionelle fotografer og krævende amatører. 3K Pro-stativet har samme størrelse som det normale 3K, men er skabt i aluminium og med en ekstra flot finish.

Læs mere: GorillaPod-familien bliver forøget

Ultraskarpt 35mm f/1.4 fra Tamron

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv

Tamrons meget populære SP-serie fylder 40 år. Dette jubilæum fejres med det optisk set mest perfekte objektiv, der nogensinde er lanceret i virksomhedens historie - den lysstærke vidvinkel Tamron SP 35mm f/1.4 Di USD.

Læs mere: Ultraskarpt 35mm f/1.4 fra Tamron

Ny kompakt normaloptik til Sony FE

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv

Pressemeddelelse:

Samyang har suppleret sin serie af objektiver med autofokus til Sonys systemkameraer med en let 45mm f/1.8-optik til full-frame.

Med en vægt på kun 162 gram er det nye Samyang AF 45mm f/1.8 FE et perfekt objektiv til Sony-fotografer, der ønsker at holde deres fotoudstyr så kompakt og let som muligt uden at ofre funktionalitet eller optisk kvalitet. Det nye objektiv er kompatibelt med full-frame-sensorer (24x36mm), og brændvidden gør det ideel til at fotografere alt fra børn til gadebilleder, rejser, landskaber og andre former for reportage og event. Samyang AF 45mm f/1.8 FE kan også bruges på Sonys A6xxx-serie af systemkameraer med de mindre APS-C- sensorer, hvor 45mm svarer til et kort teleobjektiv. Ideelt til portrætter!

Læs mere: Ny kompakt normaloptik til Sony FE

        

aarbog2021

Selskabet har en stak årbøger til salg. For at se mere, klik her

Vigtige datoer

Ingen begivenheder