FIAP id kort

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

FIAP titel indehavere – Nyt ID kort

Author: Helle Lorenzen, Autum

FIAP har videreudviklet ID kortet og tilføjet et hologram som sikkerhedsmærke. Hver titel indehaver vil fremover have et konsekvent ID-nummer, og dette vil for første gang give klare identifikationer i tilfælde af applikationer og udmærkelser.

Indtil 15. juli 2016 tilbyder FIAP indehavere af ID-kort med udstedelsesdato efter år 2000 gratis udveksling af kort.

SDF Udland sender samlet til FIAP så hvis du ønsker det nye kort send da senest 1. juli udfyldt ’ansøgningsskema’ FIAP Info 2014/777’ og profilbillede med de krav der fremgår af ansøgningsskemaet; profilbillede skal ikke indsættes i skemaet, blot medsendes. Indsendes til udland@sdf.dk. Skemaet finder du på FIAP.net > Documents > Misc > Life Card  'i kolonnen til højre' (engelsk sproget version).

 

Har du fået ID-kort i forbindelse med ny titel november 2015 eller et erstatningskort kan du blot meddele SDF Udland om du ønsker det nye kort. SDF Udland har de fornødne data til ’genfremsendelse’. De nye kort bliver så vidt det er muligt færdige til FIAP kongressen ultimo august så på en eller anden måde skal det nye kort nok komme frem til dig inden høsten, men den kan jo trække ud.

SDF Udland
Finn E. Larsen

Social Share