Den Nationale 2021

Brugervurdering: 4 / 5

Stjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne inaktiv
 
Fotograf: Bent Larsen Titel: Play in soap bubbles

Fotograf: Bent Larsen Titel: Play in soap bubbles
  SDF-bestyrelsen indkalder samtlige SDFfuld og SDFekstra medlemmer til at indsende deres bedste billeder til årets største aktivitet Den Nationale Fotoudstilling 2021.

 Vigtig ændring!

På grund af situationen og uvisheden omkring covid19, så indsendes alle kategorier digitalt via uploadsiden. Alle billeder bedømmes digital, hvis nødvendigt så gøres det hjemmefra af dommerne.

De billeder som den enkelte fotograf får antaget i papirkategorierne, skal fotografen efterfølgende printe, montere og indsende.

Årets kategorier er:

• Monochrome-papir
• Farve-papir
• Monochrome-digital
• Farve-digital
• Serier-papir
• Photojournalism digital
• Portræt papir

Datoer:

• Deadline for upload, registrering og betaling er den 30. april.
• Bedømmelse 13. juni
• Antagelser og nomineringer offentliggøres omkring den 1. juli
• Præmieringer offentliggøres på årets fotofestival

Husk!

Hvis du ønsker at deltage i klubkonkurrencen, skal du påføre navnet på din fotoklub. Kun de fotoklubber der er medlem af SDF kan deltage i klubkonkurrencen.

Hvis du ikke angiver en klub, så deltager du som personligt medlem.


Gebyrer:

• 205 kr. for første kategori, stigende med 15 kr. for hver ekstra kategori

Reglerne for Den Nationale findes nederst på hjemmesiden under Den Nationale – Regler og kategorier, klik her. Alle opfordres til at gennemlæse reglerne inden afleveringen, så ærgerlige fejl, der i værste fald kan føre til diskvalifikationer, undgås. I år skal man specielt være opmærksom på definitionen af kategorien photojournalism. Desuden er det vigtigt at sikre sig, at de monochrome billeder kun indeholder en farvetone.

Upload og registrering:

Når man er registreret via login på sdf.dk, får man tilsendt en mail med et link, som kan bruges flere gange. Du kan således logge ind igen og rette i dit upload. Vent med at betale indtil du er helt sikker på, at din registrering er korrekt – DOG SENEST 30. april. Efter deadline er din registrering automatisk låst, og såfremt der er betalt, deltager du i Den Nationale 2021.

Alle billeder skal have titler, og der skal uploades billedfiler af alle billeder, også papirkategorierne. Formatet er 1920 pixels på længste led (altså tværformat skal være 1920 pixels brede, højformat 1920 pixels høje, kvadratiske billeder 1920x1920 pixels). Filformat JPEG på maks. 5 mb. Farverum sRGB.


Når du uploader, skal du bruge det medlemsnummer, hvis du er logget ind, så kan du se dit medlemsnummer i øverste boks i højre spalte. Hvis der mangler et nummer, så skriver webmaster@sdf.dk


For at uploade billeder bruges følgende link www.sdfkonkurrence.dk


Indsendelser af papirbilleder

Dette får du først besked om, hvis dine papirbilleder er blevet antaget.

Deltagerne får annulleret sine antagelser og præmieringer i papirkategorierne, hvis man ikke fremsender et print til udstilling.


Lyd/billede serier kører i år som sædvanlig, der kommer senere en indkaldelse. (Lyd/billede er ikke aflyst)


Billeder til SDF Årbogen for alle “SDF FULD” og “SDF EKSTRA”


Hvis du er “SDF FULD” eller “SDF EKSTRA” medlem har du mulighed for at få billeder udvalgt til at blive vist i SDF Årbogen 2021. Under upload finder du en sektion, der giver denne mulighed. Det er en god idé at benytte sig af muligheden, som er helt gratis!

Formatet er 1920 pixels på længste led. Filformat JPEG på maks. 5 mb. Husk check dine filer før upload.

Du har mulighed for at uploade 6 forskellige af dine bedste billeder, og kan frit vælge mellem farve og monochrome eller en blanding af disse. Man bestemmer altså frit hvilke billeder man uploader til Årbogen. Du må ikke indsende billeder, som tidligere har været med i Årbogen.

Der er ikke noget krav om, at man skal deltage i Den Nationale for at uploade billeder til årbogen.

Et kompetent bedømmelsesudvalg vælger billederne til Årbogen, som offentliggøres på årets fotofestival. Der er et eksemplar til alle med medlemskaberne “SDF FULD” og “SDF EKSTRA”.

 

Når du er færdig med at uploade, betales der for deltagelsen via hjælp af en bankoverførsel, kontonummer fremgår af uploadsystemet.

Social Share