Resultat Den Nationale 2020

Brugervurdering: 4 / 5

Stjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne inaktiv
 

Fotograf: Kurt Johansen Titel: Angela.BW.6928 Guldmedalje Den Nationale 2020   
  Så foreligger resultatet af Den Nationale 2020. Normalt vil vi kundgøre nomineringer og først afsløre de endelige præmieringer og vinderne ved årets Fotofestival, men som alt andet i vort samfund, er Den Nationale og årets Fotofestval også berørt af Covid-19. Derfor bringer vi det endelige resultat her.

Der var trængsel i toppen af pointskalaen og Den Nationale 2020 blev afgjort på reglen om, at højeste medalje vinder. I år falder de tre øverste placeringer til medlemmer af Downstairs, skarpt forfulgt af Roland fra Photo Club Dania og Søren Skov fra Stella Polaris photo group. Stort tillykke til Gitte Müller med endnu en sejr i Den Nationale og tillykke til alle andre med et flot Nationale 2020.


Bedste klub blev, som så ofte før, Downstairs, denne gang med Photo Club Dania og Næstved Fotoklub på de næste pladser.
Det er planen at medaljer og diplomer uddeles til SDF Fotofestival i foråret, da vi mener det er mere festligt end at modtage dem med posten. Desuden er der til den tid nye flotte SDF medaljer til rådighed.

I alt deltog 207 medlemmer med i alt 3258 værker. Det er 3 % færre billeder og 11 færre deltager end sidste år. Det må siges at være rigtig fint i den noget omskiftelige situation vi befinder os i.

I år forgik bedømmelsen af Den Nationale i Frederiksværk hos Halsnæs Fotoklub. I alt 9 dommere var i aktion. Vi havde en god, men også lang bedømmelsesdag, som forløb rigtig fint. Der skal lyde en stor tak til dommerne og alle hjælperne fra Halsnæs Fotoklub.

I løbet af kort tid bringer vi en artikel med en kort præsentation af dommerne.

Returbilleder vil blive udleveret ved generalforsamlingen når den bliver afholdt. P.t. ligger de hos Halsnæs Fotoklub og kan indenfor de næste uger afhentes ved kontakt til Peder Brødsted på 40535515 eller billedsekretæren.

Poul Chr. Jensen, SDF billedsekretær

For at hente resultatet, klik her (downloader excelfil)

 

        

aarbog2021

Selskabet har en stak årbøger til salg. For at se mere, klik her

Vigtige datoer