VORES LIV – i billeder 2020

Brugervurdering: 4 / 5

Stjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne inaktiv
 

Foto: Jyllands-Posten her ses et udvalg af sidste års nominerede.

Find kameraet frem, og deltag i årets fotokonkurrence

For tredje år i træk skyder Jyllands-Posten lørdag årets store fotokonkurrence i gang. I år for første gang i samarbejde med Sony. Fotokonkurrencen er åben for alle.

Vores liv rummer det hele.

Det være sig det enkle og det komplicerede, det smukke og det afskyelige, det kedelige og det spændende, men også både det forudsigelige og det overraskende – ja, kort sagt alt, der former vores hverdag.

I netop vores hverdag ligger det ene oplagte fotomotiv efter det andet, og de øjeblikke opfordres du nu for tredje år i træk til at dele via Jyllands-Postens store fotokonkurrence VORES LIV – i billeder 2020.

Det handler ganske enkelt om at skildre det liv, som omgiver os alle, og konkurrencen er åben for alle uanset kvalifikationer og kameraudstyr.

At vi igen henvender os til landets fotoklubber skyldes, at vi også i 2019-udgaven af konkurrencen havde fornøjelsen af adskillige skønne bidrag indsendt af netop medlemmer af landets fotoklubber.

Det vil vi se frem til at modtage igen, og I kan læse meget mere om konkurrencen, regler, upload af billeder og andet på fotokonkurrencens særlige temaside, klik her:

 

 

        

aar 280

Selskabet har en stak årbøger til salg. For at se mere, klik her

Vigtige datoer

Ingen begivenheder

Social Share