Upload og registrering til Den Nationale 2019

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Fotograf: Bjarne Hyldgaard Titel: Jasmine 7336CVT Guldmedalje Den Nationale 2018
  Nu er der åbent for upload og registrering til Den Nationale 2019. Du får adgang via dit login på sdf.dk

Årets kategorier er:


• Monochrome-papir
• Farve-papir
• Monochrome-digital
• Farve-digital
• Serier-papir
• Eksperimental-digital
• Landskab-papir


Datoer:

• Deadlinefor upload, registrering og betaling er den 20. maj.
• Pakker med papirbilleder skal være fremme senest 22. maj
• Antagelser offentliggøres omkring den 5. juli
• Præmieringer offentliggøres på årets fotofestival


Gebyrer:

• 185 kr. for første kategori, stigende med 15 kr. for hver ekstra kategori
Reglerne for Den Nationale findes nederst på hjemmesiden under Den Nationale – Regler og kategorier https://www.sdf.dk/login-6.html Alle opfordres til at gennemlæse reglerne inden afleveringen, så ærgerlige fejl, der i værste fald kan føre til diskvalifikationer, undgås. I år skal man specielt være opmærksom på definitionen af kategorien landskab. Desuden er det vigtigt at sikre sig, at de monochrome billeder kun indeholder en farvetone.

Upload og registrering:

Når man er registreret via login på sdf.dk, får man tilsendt en mail med et link, som kan bruges flere gange. Du kan således logge ind igen og rette i dit upload. Vent med at printe labels og betale indtil du er helt sikker på, at din registrering er korrekt – DOG SENEST 20. MAJ. Efter deadline er din registrering automatisk låst, og såfremt der er betalt, deltager du i Den Nationale 2019.
Alle billeder skal have titler, og der skal uploades billedfiler af alle billeder, også papirkategorierne. Formatet er 1920 pixels på længste led (altså tværformat skal være 1920 pixels brede, højformat 1920 pixels høje, kvadratiske billeder 1920x1920 pixels ). Filformat JPEG på maks. 5 mb. Farverum sRGB.

På SDF.dk findes linket for upload nederst på siden i 2. spalte, eller ved at klikke her

 

Billeder til SDF Årbogen:

Du har mulighed for at få billeder udvalgt til at blive vist i SDF Årbogen 2019. Under upload finder du en sektion, der giver denne mulighed. Det er en god idé at benytte sig af denne mulighed, som er helt gratis! Kravene til billedfiler er de samme her, dog vil billedfiler med for få pixels eller for kraftig komprimering ikke komme i betragtning, da trykning ikke vil være mulig. Filer under 1 mb accepteres ikke.

Du har mulighed for at uploade 4 billeder, og kan frit vælge mellem farve og monochrome eller en blanding af disse. Man bestemmer altså frit hvilke billeder man uploader til Årbogen, så valget er helt op til dig. Der er heller ikke noget krav om, at man skal deltage i Den Nationale for at uploade billeder til Årbogen.

Et kompetent bedømmelsesudvalg vælger billederne til Årbogen, som offentliggøres på årets fotofestival. Der er et eksemplar til alle med medlemskaberne SDF FULD og SDF EKSTRA.

Mærkning og forsendelse af papirbilleder:

Papirbilleder mærkes med labels, som printes fra din registrering. Labels placeres på billedets bagside i øverste venstre hjørne, og billedet markeres med en tydelig pil der markerer op. Vent med at printe og betale indtil du er helt sikker på, at alt er OK. Dog senest den 20. maj.

Pakker og breve med billeder sendes til

Leif Elsborg
Østervej 5
6470 Sydals

Pakker skal være fremme senest 22. maj. Personlig levering kun ved forudgående aftale.

Betaling via kontooverførsel til 1551 5507677. Mærk betalingen DN + deltagernavn.

Poul Chr. Jensen, Billedsekretær

Social Share