Ny EOS M50 Mark II

Brugervurdering: 5 / 5

Stjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne aktiv
 

Canon har lanceret en ny EOS M50 Mark II, opfølgeren til det prisvindende EOS M50. Trangen til at skabe, dele og se indhold på Instagram, YouTube og Twitch ser ikke just ud til at blive mindre, og flere og flere dedikerer deres tid på at udforske hobbyer og lære nye teknikker. I Europa alene oplevede TikTok mellem 3. kvartal 2019 og 2. kvartal 2020 en månedlig stigning i brugen af appen på 93 % blandt 16-64-årige.

EOS M50 Mark II er et lille, men effektivt kamera, der gør hele processen fra fotografering til deling af indhold nemmere end nogensinde før. Kameraet kan optage både horisontale og vertikale 4K-videoer eller livestreame Full HD direkte til YouTube. Med et 3,5mm-mikrofonstik, clean HDMI og USB-output har kameraet alle de tilslutningsmulighederne, som en content creator behøver. Dets kompakte hus, den vridbare skærm og kompatibiliteten med en række Canon-objektiver giver en komplet kreativ frihed – hvad enten man vlogger under mere kontrollerede forhold eller på farten.

Altid online
EOS M50 Mark II er et alsidigt kamera, som kan hjælpe, lige meget om man ønsker at tage content i høj kvalitet til Instagram Reels, optage vertikale videoer til TikTok eller livestreame direkte på YouTube. Med dets clean HDMI-output kan man nemt skabe professionelle livestreams, og med Canons gratis EOS Webcam Utility Software er det meget nemmere at streame på Twitch eller videochatte i høj kvalitet med venner og familie.

EOS M50 Mark II byder på forbedrede mobile tilslutningsmuligheder via Wi-Fi og Bluetooth og imødekommer behovet for at kunne uploade content med det samme og være med direkte. Med tilslutningsmulighederne kan kameraet kontrolleres fra en mobil enhed og understøtter direkte upload af billeder og videoer til sociale medier, så man altid har fingeren på pulsen.

Kreative vinkler
Med det indbyggede mikrofonstik kan dette bærbare kamera nemt tages med overalt eller endda monteres på en gimbal, som giver stor fleksibilitet, uanset behov eller stil. Ved hjælp af den vridbare touchscreen og den hurtige elektroniske søger kan man få det perfekte skud fra flere vinkler, hvad enten man står foran eller bagved kameraet.

Skil dig ud i de sociale feeds
Hvert minut postes der over 300.000 stories på Instagram, så nøglen til at skabe iøjnefaldende indhold er i høj grad kvalitet. Med EOS M50 Mark II kan content creators benytte Canons udvalg af EF-M-objektiver – og EF-objektiver med en objektivadapter – som blandt andet omfatter et ultra-vidvinkelobjektiv, der er perfekt til vlogging, og et objektiv med en lille dybdeskarphed til perfekte selfies.


Kameraets hastighed, en APS-C-sensor med 24,1 Megapixel opløsning, Intelligent Auto-indstillinger og Eye Detection giver content creators en ekstra fordel, når det kommer til fotografering – så de kan tage skarpe action-fotos, der fanger de hurtige sociale medie-brugeres flygtige blikke. Det er ikke blot den visuelle kvalitet, som kan hjælpe med at få flere visninger og følgere: Lydkvalitet spiller også en vigtig rolle. Canon EOS M50 Mark II har et 3,5mm-mikrofonstik, så spirende YouTubere kan lave vlogs med upåklagelig lydkvalitet.

Det nye Canon EOS M50 Mark II er perfekt til vloggere, bloggere og influencere, og er det ideelle valg til content creators, der kræver enestående billedkvalitet, smarte funktioner og muligheden for at livestreame direkte til deres følgere.
Canon EOS M50 Mark II findes i butikkerne fra 25. marts 2021, men kan allerede forudbestilles i dag.
Vejl. udsalgspris for EOS M50 MARK II med EF-M 15-45mm objektiv: DKK 5.719,00. Kameraet fås i forskellige kits.

EOS M50 Mark II – Vigtigste egenskaber:

Skab og del indhold til hvilken som helst platform viaWi-Fi og Bluetooth
Optag vertikale videoer, som kan postes direkte på sociale medier
Clean HDMI-output til direkte livestreaming fra YouTube
24,1 Megapixel APS-C-sensor, som giver fantastiske billeder og Full HD-video
Alsidig vridbar-touchscreen til at skyde fra flere forskellige vinkler
Et 3,5mm-mikrofonstik til professionel lydkvalitet
Kompatibilitet med objektiver, som matcher alle vinkler og stile

Social Share