Aarhus, Fotoudstilling

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Fotograf: Anni Hesselholt Titel: Blåvand

Aarhus Fotografiske Amatørklub udstiller fotokunst og afholder debatterende foredrag i Stiften Lounge i FO-Byen, Frederiksgade 78B, 8000 Aarhus C - Udstilling den 15 - 23/10

Aarhus Fotografiske Amatørklub, i daglig tale AFA-foto, er en mere end 125 år gammel fotoklub, bestående af medlemmer der samlet set repræsenterer nærmest alle fotografiske stilarter og temaer.


Traditionen tro udstiller klubben omtrent 100 fotografiske værker, der repræsenterer et bredt udvalg af klubmedlemmernes bedste fotografier. Således vises både det registrerende, dokumentariske og det mere kunstneriske, abstrakte fotografi. Hertil vil der være fotos af natur, såvel landskaber som dyreliv.

Flere af klubbens medlemmer har gennem årene markeret sig både ved nationale og internationale udstillinger og konkurrencer.

Som klub har AFA-foto også gjort sig bemærket, som fast udstiller i Aarhus Festuge, som akkrediterede fotografer ved bl.a. Kulturnatten, Tall Ships Races og Sculptures By The Sea.

Der er gratis adgang til udstillingen som åbnes med en fernisering lørdag 15/10 kl. 11.00, hvor alle er velkomne til at komme og hilse på de enkelte fotografer.

Åbningstider:
Lørdage og søndage kl. 11.00 – 17.00.
Mandag til fredag kl. 15.00 – 17.30
Onsdag dog fra 11.00 – 18.30.

Foredrag onsdag den 19/10 kl. 19.00

I forbindelse med udstillingen afholdes foredrag af Jacob Arthur Andersen. Jacob er en af Danmarks bedste astrofotografer og tager publikum med på en fantastisk rejse flere tusinde lysår ud i rummet hvor vi ser fjerne galakser og stjernetåger. Jacobs billeder bliver taget hjemme i hans baghave på Falster. Foredraget, der bærer titlen ”NAT”, er en rejse i tid og rum, mange millioner lysår væk men med afsæt fra haven hjemme på Falster, Det præsenteres så alle kan være med og inkluderer publikum, billeder, viden og humor som får folk til at sige wauw! og kommer desuden omkring de store spørgsmål om universet, som vi alle er en del af. Se mere om Jacob på www.clearskyastro.dk.
Jacobs foredrag koster 150 kr. Billetter købes på www.fo.dk/kurser.

Med Venlig Hilsen
Tovholder i AFA's udstillingsudvalg
Henrik S Nielsen
www.afa-foto.dk

        

aarbog2021

Selskabet har en stak årbøger til salg. For at se mere, klik her

Vigtige datoer

Ingen begivenheder