SDF banner forside

Se hvad du får med SDF! Klik på filmen

Se SDFs profil film – Meld dig ind i dag og modtag blandt andet magasinet "Dansk Fotografi".

52 sider som sætter fokus på dansk fotografer, spændende nyheder og ikke mindst medlemsinformation  - netop nu. 

I forsommeren kom der her på hjemmesiden under overskriften ’Nyt fra SDF Udland’ et opslag om hvor mange medaljer SDF’s medlemmer hjemtager årligt.

Der har nok været en fornemmelse men slet ingen viden om omfanget.

Det er ønsket om at sætte mere fokus på medlemmernes engagementer i udlandet og hvad der høstes, der fik SDF’s bestyrelse til at nikke ja.

Tanken var at vi til det årlige landsmøde skulle præsentere det forgangne års hjemtagning af metal hvorfor dato for opgørelse er 1. oktober.

De fleste autorer opgør deres resultater efter kalenderåret så i år må vi stort set nøjes med medaljer siden nytår.

FIAP alene står nu for mere end 500 saloner årligt så der er kun én måde at få overblik over hjemtagne medaljer, medlemmerne må selv indberette til SDF Udland, godt nok på initiativ herfra.

15 medlemmer har fået medaljer, nogle få blot én medalje, medens andre ligger i en helt anden skala. Uanset om det er én eller flere medaljer så er hver eneste kærkommen.

131 medaljer, hjemtaget fra saloner i 38 lande, er det blevet til i fællesskab, næsten halvdelen er guld. Et imponerende antal.

For et helt år er tallet nok på den anden side af 160.

Om det er guld eller bronze er slet ikke afgørende i situationen, det er ofte en så hårfin afgørelse om det bliver det ene eller andet – når det bliver til metal.

Bestyrelsen anerkender officielt resultatet for hver enkelt medaljetager. I praksis blev det udmøntet ved at to autorer repræsenterede alle.

På forhånd havde SDF Udland oplyst at det ikke ville blive den autor der opnåede flest medaljetager der fik en synlig påskønnelse, det var for ’nemt’.

SDF Udland valgte Nicolai Godvin fra OFA, ’ny på banen’, og Jes-Peder Løkke fra Esbjerg Fotoklub, der i slutningen af september opnåede en FIAP guld medalje i Obsession of Light i Finland.

Vi er nu i gang med en ny periode, et helt år. Allerede i den første uge blinkede de to første guld medaljer.

De femten der hjemtog medaljerne er : Benny Rytter, Bjarne Hyldgaard, Danne Johansen, Egon Hygom Poulsen, Finn E. Larsen, Henrik R. Kristensen, Jes-Peder K. Løkke, Jonas D. Madsen, Jørgen Kristensen, Leif Alveen, Mads Henriksen, Nicolai Godvin, Ole Suszkiewicz, Roland Jensen, Søren Skov

Teknik-nyheder-Canon

Lysstærkt autofokusobjektiv til Canon

Samyang lancerer sin første portræt-tele på 85mm f/1.4 med autofokus. Et kompakt, let og vejrbestandigt objektiv til Canon-kameraer med full-frame.
Læs mere
Teknik-nyheder-Sony

Sony's RX100

VI tilføjer et langt zoom objektiv til det bedste kompakte kamera
Læs mere
Teknik-nyheder-Canon

Canon klar med nye versioner af en 70-200 mm

Canon Europa er nu klar med en opgradering af et af deres mest populære objektiver i den kendte L-serie.
Læs mere
Artikler

Dansk PSA medlems kontakt

Fotograf: Nicolai Godvin Titel: Footprints Tekst: Leif Alveen De fleste kender nok photogra­phic society of america (PSA) som et navn og/eller logo, som er at finde i forbindelse med internationale fotokonkurrencer.
Læs mere
Artikler

Konkurrence i fotografi

Author: Peder Krabbe Titel: Cello kvartetten Kan vi på retfærdigvis konkurrere i billeder? Har vi ikke alle sammen forskelligt syn på hvad et billede siger os, det være indenfor fotografi, maleri, skulptur osv. Og hvad er kunst? Hvis vi går videre, er kunst ikke det, den enkelte person mener om netop det værk hun/han synes er kunst.
Læs mere
Artikler

Udenlandske konkurrencer og titler

Som medlem af SDF er det også muligt at deltage i udenlandske konkurrencer. SDF har et nært samarbejde med FIAP og har en såkaldt "Liaison Officer", dvs. en person der er bindeled mellem FIAP og SDF. Det er IKKE et krav, at man er medlem af SDF for at deltage i en udenlandsk salon under FIAP.
Læs mere

galleri sample

Ny årbog

Selskabet har en stak årbøger til salg. For at se mere, klik her

Udstillinger

 EXPOSURE – Dansk modefotografi i glimt 

Sted: ØKSNEHALLEN Udstillingsperiode:  23. juni – 31. august
Læs mere
Udstillinger

Hvad kameraet så

Nyophængning af fotosamling på Brandts
Læs mere
Udstillinger

Gaza Works 

Fotos af hverdag og krig - Livet i Gazastriben 
Læs mere
Udstillinger

”FORTID MØDER NUTID MØDER FORTID”

- en fotoudstilling af Ole Jauch Ole Jauch fotografer kun analogt og tit med materialer, som har passeret udløbsdato:
Læs mere

Seneste billeder

Jun 12, 2018
Jun 12, 2018
Jun 12, 2018
Jun 12, 2018
Jun 12, 2018

Kalender

Ingen begivenheder