Du kan se Dansk Fotografi i elektronisk form ved at logge dig ind på sitet.
Tryk "Alt om SDF" og herefter "Dansk Fotografi" og vælg det blad du vil se.

 

Selskabet har en stak årbøger til salg.

For at se mere, klik her

 

 

 

 

For os der elsker billeder!

Vi er en fotografisk sammenslutning af fotoklubber og personlige medlemmer

 

 


Medlemsgallerier

Ghost.jpg
SDF_Z_DSC09917.jpg
untitled-6561-Edit.jpg
Den Nationale 2015 Trains in the rain.jpg
18920899_10213118989955317_5850140170504023175_o.jpg
2017-03-30_DSC8542_Lyngbys.jpg
5 mnd.jpg
Lyssti 2.jpg

For at se alle medlemsgallerier, klik her

Hvis du som medlem ønsker dit eget galleri, så finder du en instruktion ved at klikke her


 

Medaljer i internationale foto saloner

I forsommeren kom der her på hjemmesiden under overskriften ’Nyt fra SDF Udland’ et opslag om hvor mange medaljer SDF’s medlemmer hjemtager årligt.

Der har nok været en fornemmelse men slet ingen viden om omfanget.

Det er ønsket om at sætte mere fokus på medlemmernes engagementer i udlandet og hvad der høstes, der fik SDF’s bestyrelse til at nikke ja.

Tanken var at vi til det årlige landsmøde skulle præsentere det forgangne års hjemtagning af metal hvorfor dato for opgørelse er 1. oktober.

De fleste autorer opgør deres resultater efter kalenderåret så i år må vi stort set nøjes med medaljer siden nytår.

FIAP alene står nu for mere end 500 saloner årligt så der er kun én måde at få overblik over hjemtagne medaljer, medlemmerne må selv indberette til SDF Udland, godt nok på initiativ herfra.

15 medlemmer har fået medaljer, nogle få blot én medalje, medens andre ligger i en helt anden skala. Uanset om det er én eller flere medaljer så er hver eneste kærkommen.

131 medaljer, hjemtaget fra saloner i 38 lande, er det blevet til i fællesskab, næsten halvdelen er guld. Et imponerende antal.

For et helt år er tallet nok på den anden side af 160.

Om det er guld eller bronze er slet ikke afgørende i situationen, det er ofte en så hårfin afgørelse om det bliver det ene eller andet – når det bliver til metal.

Bestyrelsen anerkender officielt resultatet for hver enkelt medaljetager. I praksis blev det udmøntet ved at to autorer repræsenterede alle.

På forhånd havde SDF Udland oplyst at det ikke ville blive den autor der opnåede flest medaljetager der fik en synlig påskønnelse, det var for ’nemt’.

SDF Udland valgte Nicolai Godvin fra OFA, ’ny på banen’, og Jes-Peder Løkke fra Esbjerg Fotoklub, der i slutningen af september opnåede en FIAP guld medalje i Obsession of Light i Finland.

Vi er nu i gang med en ny periode, et helt år. Allerede i den første uge blinkede de to første guld medaljer. 

De femten der hjemtog medaljerne er : Benny Rytter, Bjarne Hyldgaard, Danne Johansen, Egon Hygom Poulsen, Finn E. Larsen, Henrik R. Kristensen, Jes-Peder K. Løkke, Jonas D. Madsen, Jørgen Kristensen, Leif Alveen, Mads Henriksen, Nicolai Godvin, Ole Suszkiewicz, Roland Jensen, Søren Skov 

0
0
0
s2smodern
powered by social2s

Copyright © 2017. All Rights Reserved.