34th Black & White Print Biennale 2018

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Fotograf: Gilboa Levi Titel: Showing the way

Biennalen, print, blev afholdt af The Photographic Society of South Africa i forbindelse med FIAP kongressen i Durban i august måned.

Biennalerne blev bedømt i begyndelsen af juli og allerede inden vi nåede midten af måneden var de komplette resultater at finde på FIAP’s hjemmeside. Det er prisværdigt hurtigt.

Du finder alle resultater her (http://staging.fiap.net/en/biennials).

I Black & White Biennalen havde 40 lande/forbund indsendt hver ti print. Vi endte som nr. 30 men der var ikke langt op til en midter placering.

Til gengæld er afstanden op til vinderen Skotland næsten ufattelig lang. En stribe vinter billeder med stor skønhed, der lige så godt kunne have deltaget i Natur kategori.

Rusland, Argentina og England tog sig af medaljerne. Bedste nordiske land er Norge med en plads som nummer 10.

Vort tema var Dansk Kystkultur.

Billederne udstilles i forbindelse med FIAP’s kongres i Durban, S:A. i slutningen af august. Hvis billederne er returneret til os inden Landsmødet , og hvis der er planche plads satser jeg på at vore ti print udstilles der. Men du finder allerede nu i galleriet her på hjemmesiden. 

SDF Udland 14. juli 2018
Finn E. Larsen

Billederne kan ses i galleriet

Tage-Christiansen-Piles-in-waterfront Peder-Gabel-Cold-Hawaii Ole-Soenderby-Bovbjerg Linda-Weng-Bovbjerg-from-the-beach Lilian-Stubbe-Unedited-coastline Jes-Peder-K-Loekke-Bad-weather-in-sight Ida-Refsgaard-Low-tide Ib-Corneliussen-Nielsen-Winter-light-on-the-beach Hans-Peter-Birk-Hansen-Langelandsbroen Gilboa-Levi-Showing-the-way

Social Share