SDF banner forside

St. Tropez, Frankrig
Tema : KONTRAST
Deltag indtil 15 marts 2019
 
Både amatører samt professionelle fotografer kan deltage. Alle deltagere bedes indregistrere sig samt sende deres fotos inden 15 Marts 2019 på vor hjemmeside: www.grandprixphoto.org
Kategorierne er "Young Talents", "Passionate" og "Premium Class”.
Som de foregående 4 år, vil en jury vælge finalisterne for 2019. Vinderfotografierne samt de 40 bedste billeder vil blive udstillet i Saint-Tropez i løbet af sommeren 2019 og d. 20 august vil de blive solgt på en storstilet auktion i St.Tropez. Der er spændende præmier til vinderne, fra bl.a. Canon, praktikophold hos kendte fotografer, vouchers til forskellige fotoevents mm.
Konceptet, Grand Prix-Photo, Saint-Tropez er unikt, fordi det tilbyder både en international fotokonkurrence, fotoudstillinger og en auktion. Dette innovative koncept er helt dedikeret til en humanitær sag, Mécénat Chirurgie Cardiaque, som opererer børn fra hele verden med hjerteproblemer. 
 
Vi har de foregående år modtaget mere end 6000 billeder fra over 1000 fotografer, fra 70 forskellige lande. Vi har indsamlet 186.000€ og reddet 73 børn. Se mere på vor hjemmeside, som er på engelsk og fransk,www.grandprixphoto.org.
Vinderne og finalister vil blive udvalgt af en prestigefyldt jury herunder Ines de La Fressange, som er ambassadør for Mécénat Chirurgie Cardiaque:
 
Francis Dagnan (formand for Studio Harcourt), Bob Swaim (direktør, instruktør og forfatter) Hans Silvester (Fotograf), Agnes Gregory (chefredaktør på magasinet Foto) Pasha Bensimon (kreativ direktør for Hermés), Didier Bizos (Fotograf ), Anne Méaux (formand for agenturet Image 7) og David Attal (Atelier Fotodart)
Vi ønsker alle deltagere held og lykke.
Artikler

Samtykkeerklæring omkring billeder – hvad siger loven

Alle virksomheder eller organisationer der har en hjemmeside, en Facebookkonto, er på LinkedIn eller andre online platforme, benytter sig som regel af portrætfotos eller situationsbilleder. For at overholde persondatalovgivningen er det vigtigt, at sikre sig samtykkeerklæringer på de billeder, hvor det lovmæssigt kræves. Det kan dog være svært at gennemskue, hvornår du skal have et samtykke og hvornår du kan undvære. Derfor har vi her samlet de væsentlige begreber og regler, så du kan komme tvivlen til livs.
Læs mere
Artikler

Printer servicemeddelelse

Af Torkil Michelsen/skribent på DANSK FOTOGRAFI, den 28. juli 2018 ALT IMENS DU SVEDER I SOMMERVARMEN – så risikerer du, at dyserne i din printer
Læs mere
Artikler

Kunsten at lave lort med vilje...

Fotograf og tekst: Emil Schildt Jeg har fotograferet i mere end 35 år, og har naturligvis i den periode lavet et hav af billeder.
Læs mere
Teknik-nyheder-Canon

Canon EOS RP

Canon lancerer det kompakte full frame kamera EOS RP
Læs mere
Teknik-nyheder-Olympus

Ny M.Zuiko Digital ED 12-200mm

Ny M.Zuiko Digital ED 12-200mm F3.5-6.3 optik med 16,6x zoom er den perfekte universaloptik til fotoentusiaster
Læs mere
Teknik-nyheder-Olympus

Nyt Olympus OM-D kamera

Olympus udvider deres sortiment til professionelle fotografer med et nyt OM-D-kamera og flere telefotoobjektiver.
Læs mere

Se hvad du får med SDF! Klik på filmen

Se SDFs profil film – Meld dig ind i dag og modtag blandt andet magasinet "Dansk Fotografi".

52 sider som sætter fokus på dansk fotografer, spændende nyheder og ikke mindst medlemsinformation  - netop nu. 

galleri sample

Ny årbog

Selskabet har en stak årbøger til salg. For at se mere, klik her

Konkurrencer

INTERNATIONAL FOTOKONKURRENCE

St. Tropez, Frankrig Tema : KONTRAST
Læs mere
Konkurrencer

World Water Day Photo Cont

Lions Club Seregno Aid - Italy is proud to announce the 3rd edition of World Water Day Photo Contest
Læs mere
Konkurrencer

CEWE Photo Award 2019

Deltag i CEWE Photo Award 2019 – præmier for mere end 1,8 millioner kr. 
Læs mere
Udstillinger

Esbjerg Kunsthus har 6 års jubilæum

I forbindelse med 6 års jubilæet afholdes der en fernisering fredag d. 15. februar 2019, kl. 15.00-17.00 på Kunsthuset’s adresse Kongensgade 118, 6700 Esbjerg.
Læs mere