WWW links

Nielsen & Wessmann afsnint 11 - den afslappede fotografisk podcast. Nu med konkurrence og præmie....

Amatørfotograf som tager alt kameraet kan fange, dog mest natur

Alt om fotografiet


Flere artiklerFlere links

 

Momento - går all in!
Bookmark and Share 

23. mar 2014

Momento - går all in!

 


 

Momento, som startede i januar måned, har fået en god start og er ikke bange for at føre nye ideer ud i livet.

 

Kort tid efter deres stiftelse i januar måned 2014 lancerede vi en blog som udkommer hver mandag. Bloggen handler om test, tutorials, nyheder, synspunkter, erfaringer med fx grej eller en genre, historier om fx workshops, historier om fx et shoot (tankerne bag, planlægning etc), historien om en fotorejse/tur.

 

Indtil videre er det blevet til blogs om fx at “Øvelser gør måske mester” http://momentofoto.dk/oevelser-goer-maaske-mester/, om udstyr “man aldrig skulle have solgt” http://momento-foto.dk/skulle-aldrig-have-solgt-det/ og om “Moodboards - et emne man næppe bliver færdig med på en tre timers workshop” http://momento-foto.dk/moodboards-et-emne-somman-naeppe-bliver-faerdig-med-paa-en-tre-timers-workshop/

 

Senest har Momento søsat deres podcast: Nielsen & Wessmann, som er er lavet af Bo Nielsen og Henrik Wessmann, der begge er medlemmer af Momento.

 

Podcasten, som er planlagt til at udkomme en gang om måneden og max vare 1 time, formere sig om en samtale om fotografi og laves i eet hug.

Podcasten handler også om alt fotografisk men her får du en dialog mellem to forskellige mennesker med forskellig tilgang til fotografiet.

 

Første afsnit handler meget om Momento - hvad ER der sket og hvad SKAL der ske. I de efterfølgende afsnit vil der være mindre fokus på Momento og mere omkring fotografi i almindelighed. Der vil komme nogle QIPS (Quick Tips til fx Photoshop og Lightroom) , erfaringer med forskellige foto apps til iPhone og Android og en masse andet.

 

Du finder bloggen og podcasten her: http://momento-foto.dk/blogi/

 

En fotoklub er ikke en ny ide. Det er en blog heller ikke. Og ej heller en podcast. Men en fotoklub der driver en blog og en podcast er vist sjældent.

I Momento gør vi på mange måder tingene lidt anderledes og vi er ikke bange for at gøre noget nyt, forsøge noget nyt. Her er plads til at føre tingene ud i livet.

 

 


Flere artikler

 

 

 

 

Kommentarer til artiklen

 

 

 

Artikel | Tilføj kommentar

Du skal være logget ind for at kunne skrive en kommentar

 

SDF


© Selskabet for Dansk Fotografi | Webdesign & programmering: © Peter Wolff Grafik & Foto